Ansiktslyft Stockholm

Helhetslösningar för ett yngre ansikte

Om Oss

PLASTIKKIRURGI FÖR DIG SOM SÖKER DET ALLRA BÄSTA

Improva Plastikkirurgi startades 2007 av Magnus Hober (bilden till höger) och hade redan från början som mål att bygga upp sitt renommé genom att ge sina patienterna vård av högsta klass. I våra klassiska och vackra lokaler behandlas du i en toppmodern klinik som har tillgång till den senaste utrustningen. Vår klinik är en av Sveriges absolut säkraste vårdinrättningar. Våra lokaler är lättillgängliga oavsett om du reser med egen bil eller om du åker kommunalt.

Med vår långa erfarenhet av plastikkirurgi kan du känna dig trygg i att du får bästa möjliga behandling som utgår från välbeprövade metoder och medicinsk erfarenhet snarare än de senaste modeflugorna. Vi vill att du ska få behandlingar som du är nöjd med i många år framöver. Vår plastikkirurgiska kompetens är på högsta internationella nivå.

Glädjen att få arbeta med dig som patient och att du ska bli riktigt nöjd med din behandling är det som driver oss till att ständigt bli bättre. Du ska känna dig nöjd såväl före, under och efter din behandling. Om du har frågor eller känner dig osäker på något så lyssnar vi och ger dig tydliga svar och råd så att du kan vara säker på att du väljer rätt behandling för just dig.

Då vi utför både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi har vi erfarenhet av mer än bara standardingrepp. Vi ser alltid till dina personliga förutsättningar för att hitta rätt behandling och uppnå bästa möjliga slutresultat.

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation!

 

 

 

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte.