Ansiktsbehandlingar

Komplement till ditt ansiktslyft

För att uppnå bästa möjliga resultat av ditt ansiktslyft använder vi oss av kompletterande behandlingar. Att se till helheten är viktigt för att uppnå ett naturligt och hållbart resultat. Följande behandlingar kan utgöra ett bra komplement till ditt ansiktslyft.

Fillers

Vi arbetar med Fillers som är en teknik som slätar ut rynkor och kan användas för att fylla ut läppar. Materialet är helt naturligt och utan risk för allergier. Resultatet varar omkring fyra till åtta månader, beroende på vilket område som behandlas. Det bryts sedan ner till vatten och lämnar din kropp utan spår. Våra fillers innehåller hyaluronsyra, en helt naturlig beståndsdel i den mänskliga huden som bidrar hjälper till att behålla fukt och spänst. När fillers injiceras svarar kroppen genom att öka sin egen produktion av hyaluronsyra och ger det behandlade området mer volym.

Muskelavslappnande

Muskelavslappnande preparat innehåller botulinum toxin (mest känt under varumärket Botox) som injiceras direkt i huden och blockerar de impulser som går från nerverna till de små ansiktsmuskler som är anledningen till rynkor. Medlet injiceras med en mycket tunn nål och tar inte mer än 15-20 minuter beroende på området som skall behandlas.

Effekten av en Botox-behandling varar ungefär i 6 månader. Sedan återfår muskeln sin tidigare aktivitet och behandlingen måste upprepas om man vill uppnå samma effekt igen. 

 

ansiktsbehandling

Microneedling - Dermapen 4

Vi erbjuder microneedling med Dermapen 4 som är den första digitala microneedlingpennan och är numera "gold standard" inom denna behandlingstyp. Microneedling går ut på att man på ett kontrollerat sätt orsakar en skada i huden som stimulerar en läkningsprocess. Den i sin tur bidrar till att nytt kollagen bildas i området och huden får ny spänst. Med microneedling kan man behandla ärr, acne, oren hud, rosacea, bristningar, förstorade porer och givetvis även rynkor samt ge huden en föryngrande kur. Det är möjligt att behandla ansiktet, halsen, dekolletage samt ärr eller acne på andra delar av kroppen.

Hyalase

Har du haft otur vid en tidigare behandling med fillers eller önskar du av annan anledning ta bort fillers som du har fått injicerade? Då är Hyalase rätt behandling för dig. Detta är en injektionsbehandling som löser upp tidigare fillersbehandlade områden så att de återfår sitt naturliga utseende. Behandlingen är mycket uppskattad hos dem som upplever att de har fått en misslyckad fillersbehandling eller känner att de kanske har valt en lite väl kraftig behandling och önskar återställa ett något mer naturligt utseende. Varmt välkommen att kontakta oss för en konsultation så hjälper vi dig.

Behandlingar för män

Självklart är även män varmt välkomna in för behandling hos oss. Män har ofta lite andra estetiska önskemål än kvinnor när det kommer till behandling med fillers eller muskelavslappnande preparat. Vi anpassar alltid behandlingen till personens önskemål så att du får ett resultat som ser naturligt ut och passar dig som person.

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte