Ansiktslyft Stockholm

Helhetslösningar för ett yngre ansikte

Ansiktsbehandlingar

KOMPLEMENT TILL DITT ANSIKTSLYFT

För att uppnå bästa möjliga resultat av ditt ansiktslyft använder vi oss av kompletterande behandlingar. Att se till helheten är viktigt för att uppnå ett naturligt och hållbart resultat. Följande behandlingar kan utgöra ett bra komplement till ditt ansiktslyft.

Fillers

Vi arbetar med Fillers som är en teknik som slätar ut rynkor och kan användas för att fylla ut läppar. Materialet är helt naturligt och utan risk för allergier. Resultatet varar omkring fyra till åtta månader. Det bryts sedan ner till vatten och lämnar din kropp utan spår. Våra fillers utvinns ur hyaluronsyra, en helt naturlig beståndsdel i alla levande organismer. När fillers injiceras svarar kroppen genom att öka sin egen produktion av hyaluronsyra och ger det behandlade området mer volym.

Kollageninjektioner

Rynkor och fina linjer är resultatet av att kollagenet under din hud bryts ner. Att ersätta kollagenet genom injektion är en säker metod som slätar ut linjer och rynkor genom att fylla på kroppens naturliga lager av kollagen. Resultatet syns direkt.

Botox

Botox är en välbeprövad metod för att släta ut rynkor. Ett ansiktslyft påverkar bara vissa rynkor, beroende på vilka snitt som väljs. Rynkor på andra delar av ansiktet kan med fördel slätas ut med hjälp av botox. Precis som metoderna beskrivna ovan administreras botox med hjälp av en tunn kanyl som behandlar rynkor lokalt. Behandlingen är relativt smärtfri och varar omkring 30 minuter.

Estetiska behandlingar

Som ett ytterligare komplement till ditt ansiktslyft utför vi ofta estetiska behandlingar. En hud med spänst och lyster gör mycket för helhetsintrycket av ditt ansikte. Med hjälp av metoder såsom kemisk peeling, laserbehandlingar för hudföryngring och djupgående hudvård ger vi din hud den extra omvårdnad som krävs för att den ska se ungdomligt fräsch ut.

Välkommen att kontakta oss för att få fullständig information om de ansiktsbehandlingar vi erbjuder. Vid din konsultation går vi igenom vilka som kan komma i fråga för att ge dig bästa möjliga resultat som kompletterar ditt ansiktslyft.

 

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte.