Ansiktslyft Stockholm

Helhetslösningar för ett yngre ansikte | 08-662 30 50

Ansiktsbehandlingar

Komplement till ditt ansiktslyft

För att uppnå bästa möjliga resultat av ditt ansiktslyft använder vi oss av kompletterande behandlingar. Att se till helheten är viktigt för att uppnå ett naturligt och hållbart resultat. Följande behandlingar kan utgöra ett bra komplement till ditt ansiktslyft.

Fillers

Vi arbetar med Fillers som är en teknik som slätar ut rynkor och kan användas för att fylla ut läppar. Materialet är helt naturligt och utan risk för allergier. Resultatet varar omkring fyra till åtta månader. Det bryts sedan ner till vatten och lämnar din kropp utan spår. Våra fillers utvinns ur hyaluronsyra, en helt naturlig beståndsdel i alla levande organismer. När fillers injiceras svarar kroppen genom att öka sin egen produktion av hyaluronsyra och ger det behandlade området mer volym.

Botox

Botox injiceras direkt i huden och blockerar de impulser som går från nerverna till de små ansiktsmuskler som är anledningen till rynkor. Botox injiceras med en mycket tunn nål och tar inte mer än 15-20 minuter beroende på området som skall behandlas.

Effekten av en BOTOX-behandling varar ungefär i 6 månader. Sedan återfår muskeln sin tidigare aktivitet och behandlingen måste upprepas om man vill uppnå samma effekt igen. 

 

ansiktsbehandling

Estetiska behandlingar

Som ett ytterligare komplement till ditt ansiktslyft utför vi ofta estetiska behandlingar. En hud med spänst och lyster gör mycket för helhetsintrycket av ditt ansikte. Med hjälp av metoder såsom kemisk peeling, laserbehandlingar för hudföryngring och djupgående hudvård ger vi din hud den extra omvårdnad som krävs för att den ska se ungdomligt fräsch ut.

Välkommen att kontakta oss för att få fullständig information om de ansiktsbehandlingar vi erbjuder. Vid din konsultation går vi igenom vilka som kan komma i fråga för att ge dig bästa möjliga resultat som kompletterar ditt ansiktslyft.

 

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte.