Om oss

En trygg leverantör av ansiktslyft med trådar, microneedling, fillers, muskelavslappnande och andra behandlingar som ger ett föryngrande lyft till ditt utseende.

Företaget drivs av den legitimerade läkaren Ros-Ninva Poli som har kompletterat sin medicinska läkarexamen från Karolinska Institutet med specialistutbildning inom trådlyft genom en certifierad utbildning inom Ultra-V vid Undén Medical Distribution (2018) samt utbildning i estetiska injektionsbehandlingar via Derma Medical (2018). 

Du får alltså alltid behandling av legitimerad läkare och vi har en behandlingsskadeförsäkring i Folksam som täcker behandlingar med trådlyft, muskelavslappnande och fillers.

Behandlingarna utförs på Fillers institute Östermalm på Engelbrektsgatan 39 i Stockholm. Önskar du bli behandlad på annan ort, vänligen skicka en förfrågan.

För att vi ska hålla oss i framkant när det handlar om den blixtsnabba utvecklingen inom området så följer vi utvecklingen på daglig basis. Genom utbildning och information kan vi hjälpa dig att fatta ett korrekt beslut och vara delaktig i din behandlingsplan.

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation!

 

Ros-Ninva Poli - legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin - ansiktslyft stockholm

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte