Ansiktslyft Stockholm

Helhetslösningar för ett yngre ansikte | 08-662 30 50

Om oss

Skönhetsbehandlingar sedan 1985 

Vi på La Clinique - hair & aesthetic clinic är ledande inom trådbehandlingar med Spring/Aptos, laserkirurgi, kosmetisk kirurgi och medicinsk hudvård.

Företaget har specialiserat sig inom den senaste lasertekniken när det gäller våra behandlingar. Vi har stor kunskap och är mycket erfarna av olika injektionsbehandlingar med fillers och Botox. Hos oss arbetar specialiserade läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter. Vi talar svenska, engelska, franska och ryska.

Vår klinik ligger vackert på Östermalm i centrala Stockholm. Vi använder oss av marknadens bästa teknik och vår personal är välutbildad och erfaren. För att vi ska hålla oss i framkant när det handlar om den blixtsnabba utvecklingen inom området så följer vi utvecklingen på daglig basis. 

Vi erbjuder ett komplett utbud av skönhetsbehandlingar, med allt från estetisk laserkirurgi till medicinsk hudvård. Genom utbildning och information kan vi hjälpa dig att fatta ett korrekt beslut och vara delaktig i din behandlingsplan.

Vi erbjuder ett flertal alternativ som ger dig möjlighet att ta ett beslut gällande finansiering. Det tillkommer dessutom absolut inga dolda kostnader, priset du får under konsultationen innefattar alla våra tjänster.

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation!

 

 

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte.