Ansiktslyft Stockholm

Helhetslösningar för ett yngre ansikte

Om Oss

PLASTIKKIRURGI FÖR DIG SOM SÖKER DET ALLRA BÄSTA

I centrala Stockholm ligger vårt center för estetisk laserkirurgi och medicinsk hudvård. I denna vackra och trivsamma byggnad har vi samlat den bästa teknik som finns på marknaden i dag, hanterad av välutbildad och erfaren personal.

För att vi ska hålla oss i framkant när det handlar om den blixtsnabba utvecklingen inom området så följer vi utvecklingen på daglig basis. Våra läkare har regelbunden kontakt med ledande expertis  såväl USA som Europa.

Vi erbjuder ett komplett utbud av skönhetsbehandlingar, med allt från estetisk laserkirurgi till medicinsk hudvård. Vi kan ta hand om din kropp från topp till tå!

Vårt förhållande till kroppens skönhet går genom konst, vetenskap och teknik. Vi strävar efter att erbjuda en helhetslösning för ditt ansikte, din kropp eller din hy. Vi kommer att göra allt för att du ska få ett utseende som gör att du ser lika ung ut som du känner dig.

Vår filosofi när det handlar om skönhetsbehandlingar står på tre ben:

  • Teknologi som är på topp vad gäller modernitet och komplexitet.
  • Stora kunskaper gällande medicin, dermatologi och plastikkirurgi.
  • Konsten att skulptera och måla.

Med hjälp av dessa tre ben arbetar vi hårt för att uppnå ett resultat so varar på lång sikt.

Genom utbildning och information kan vi hjälpa dig att fatta ett korrekt beslut och vara delaktig i din behandlingsplan.

Är du orolig för kostnaden? Det behöver du inte vara. Vi erbjuder ett flertal alternativ som ger dig möjlighet att ta ett beslut gällande finansiering. Det tillkommer dessutom absolut inga dolda kostnader, priset du får under konsultationen innefattar alla våra tjänster.

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation!

 

 

 

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte.