Övriga behandlingar

Estetiska behandlingar

Som ett ytterligare komplement till ditt ansiktslyft utför vi ofta estetiska behandlingar. En hud med spänst och lyster gör mycket för helhetsintrycket av ditt ansikte. Utöver de behandlingar för ansiktet som vi utför så erbjuder vi även andra estetiska och medicinska behandlingar.

Vid din konsultation går vi igenom vilka som kan komma i fråga för att ge dig bästa möjliga resultat som kompletterar ditt ansiktslyft.

Profhilo - Fillers för kroppen

Det finns även möjlighet att fylla ut större områden på kroppen med alternativet Profhilo. Detta brukar även kallas för Bioremodelling och är ett koncept för åldersbekämpning som går ut på att motverka slapphet i huden. Precis som fillers för ansiktet så arbetar vi här med naturligt förekommande hyaluronsyra, men den har i detta fall en lite annan struktur och fasthet för att passa bättre till kroppen. 

Det är till exempel möjligt att behandla områden som tidigare har varit svåra att komma åt, till exempel slapp hud på halsen, händerna och på armarna. Med denna behandling så får huden ny spänst, rynkor fylls ut och man kan se en omedelbar uppstramande verkan.

Svettbehandling

Vissa personer lider av extensiv svettning, så kallad hyperhidros. Detta tillstånd kan vara mycket besvärande och många känner sig hindrade i sin vardag på grund av detta. Men det finns hjälp att få. Precis som att man kan använda botulinumtoxin för att behandla rynkor så är det även effektivt mot svettningar. Här injicerar man det i svettkörtlar och får på så sätt bukt med att de är överaktiva, vilket leder till mindre svettningar och en behagligare vardag. Behandlingen föregås av en noggrann konsultation av vår läkare. Det är även möjligt att få remiss från en vårdcentral för att utföra denna behandling.

Välkommen att kontakta oss på mail redan idag för att få veta mer om de behandlingar vi erbjuder, våra priser och hur dina behandlingar kan finansieras.

ung kvinna som solbadar

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte