Ansiktslyft Stockholm

Helhetslösningar för ett yngre ansikte | 08-662 30 50

Ansiktslyft med trådar

Så går ett ansiktslyft med trådar till

Det första steget som görs inför ett ansiktslyft är att utvärdera vad det är du vill uppnå samt dina kroppsliga förutsättningar för detta. Vid din konsultation med oss går vi noga igenom vilka olika behandlingsmetoder som kan passa dig. Vi erbjuder mycket skonsamma och säkra ansiktslyft med Spring/Aptos-trådar.

Om du beslutar dig för att välja ett ansiktslyft hos oss, bokar vi in en tid på vår klinik här i Stockholm. Vi går noga igenom hur proceduren går till, hur du bör ta hand om dig själv under läkningen och det resultat du kan förvänta dig.

På behandlings får du träffa kirurgen igen som detaljerat går igenom proceduren med dig. Du får information om hur lång tid ingreppet kommer att ta samt får förbereda dig inför behandlingen i lugn och ro.

Operationen kan utföras under lokalbedövning eller narkos. Vid lokal bedövning kommer du att ha fått vissa sederande medel så att du är vaken men avslappnad. Du kommer inte att ha ont, du slipper att vara utslagen efter operationen och kan efter 1 timme promenera ut ur kliniken.

före och efter

Skonsamma ansiktslyft med trådar

Vid trådlyft med hjälp av Spring-Aptos-trådar använder man sig av kirurgiska specialtrådar av olika längd och tjocklek som är försedda med små hullingar som fäster i vävnaden. Med hjälp av dessa trådar kan man lyfta till exempel ögonbryn, tinning, nasolabial-veck, kinder, käklinjen eller halsen.

Metoden passar dock inte alla, till exempel om man har mycket hängande vävnad eller om huden inte har rätt tjocklek. Men om vi bedömer att metoden skulle passa dig kan den med fördel användas och ger ett omedelbart synligt resultat utan konvalescens. Trådlyft utförs av en kirurg eller plastikkirurg med specialträning i metoden och ger ett resultat som består i upp till 18 månader. Trådarna är resorberbara och tas med tiden upp av kroppen. Därefter kan metoden upprepas vid behov.

 

äldre kvinna

Vid ditt återbesök säkerställer vi att ditt ansiktslyft blir som tänkt och i samråd med dig går vi igenom ifall du önskar kompletterande behandlingar, till exempel för att förbättra din huds kvalitet, föryngra den, ta bort ytliga fina rynkor eller ta bort missfärgningar i huden med hjälp av dermabrasion, kemisk peeling eller laserslipning.

Syftet med ett ansiktslyft är att vrida klockan tillbaka så att patienten känner en bättre harmoni mellan sin självkänsla och det yttre ansiktet som kan ha åldrats snabbare än vanligt. Målet är inte att ändra på ansiktsdragen utan att återställa det naturliga utseendet och formen så som de såg ut för 10-15 år sedan.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka en första konsultation där vi ger dig mer information om vad vi kan uppnå med ett ansiktslyft i Stockholm och våra övriga behandlingar.

 

Ansiktslyft med kompletterande behandlingar - vi hittar rätt väg för att föryngra ditt ansikte.